IMs Årsmødefestival (juni 2021) - AFLYST

Dato:
4.-6. juni 2021
Tidspunkt:
Fre d. 4. juni - søn d. 6. juni 2021
Sted:
Mørkholt Strand Camping
Hagenvej 105 B, 7080 Børkop
Pris:
Max 700 kr. pr. familie
Målgruppe:
Alle aldersgrupper

Danmarks Folkekirkelige Søndagsskoler laver Årsmødefestival i samarbejde med Indre Mission i weekenden 4.-6. juni 2021. Det foregår i skønt solskinsvejr på Mørkholt Strand Camping ud til Vejle Fjord. Vi satser i hvert fald på dejligt vejr! Og selvom det giver et par dråber vand, så er det måske i virkeligheden lige meget, for det er noget helt andet, du skal køre efter. Det er det dejlige fællesskab med de andre børn og de andre familier.

Festivalen er nemlig for hele familien, og der kommer til at foregå noget godt for lige præcis din alder. DFS stiller med både ansatte og frivillige og laver forskellige spor for børnene med et væld af aktiviteter, hoppeborge og legeredskaber. Miniputland er for de allermindste, Slaraffenland for børn, og Break-miljøet er for de større juniorer og teens. Så pas på ... måske dit barn slet ikke vil med hjem igen!

Inde i teltet med alle standene kan du selvfølgelig også finde DFS. Vi er altid klar til at snakke børn, konkurrencer, gavebreve - og måske bare bide i en god vingummi sammen, mens vi får en lille snak.

Overnatning er ikke inkluderet i festivalgebyret. Så længe det er muligt, kan der bookes plads på Mørkholt strand camping.

Kontaktperson

Kristina á HøvdanumSekretær i Indre Mission
Direkte:82271213Email:kristina.ahf@indremission.dk